Ruokasalin pöytä 1800-luvun puolivälistä. Pöytä on jatkettavaa mallia ja siinä on saranamekanismi joka tekee pöydän jatkamisen todella helpoksi. Pisimmillään pöytä voi olla 320 cm pitkä leveyttä pöydällä on 124cm. Huomio!! pöydässä on tällä hetkellä vain yksi jatkolevy jonka kanssa pituus on nyt maksimissaan 190cm, mutta hankkimalla vaikkapa puulevyjä pöytä on mahdollista pitää pisimmillään jolloin pituus voi olla maksimissaan tuo 320cm.
Pöydässä on erinäisiä kulumajälkiä jne, mutta vauriot ovat ainoastaan pinnallisia ja pöytä on muuten vankka otettavaksi vaikka heti käyttöön ja ilman jatkopaloja pöytä voi pitää tavallisena pyöreänä pöytänä. Tämän kokoisia pöytiä on todella harvoin tarjolla sopii vaikka isompaankin kartanoon.

Hp. MYYTY


A huge dining table from mid of the 19th century. Table has a hinged widening system and table can be maximally 320 cm long with extra plates. Notice that at the moment only one plate is included so table can be only 190 c tm long at the moment but by making extra plates it can be 320 cm long. Table has some damages and wearings.
Table can be used as normal round dining table.

Price SOLD